Artikelindex

Vi har årligen två terminskurser för grundläggande O Shin Chuen träning, och för de medlemmar som önskar bredda och fördjupa sina kunskaper erbjuds även extra kurser, helgkurser och träningsläger.

Terminskurser

Våra terminskurser är indelade i två delar: vårtermin, januari-juni; och hösttermin, augusti-december. Under sommaren erbjuds extra träningar för våra medlemmar.

O Shin Chuen — fem formad näve, fem djurs stil

O Shin Chuen kursen är indelat i tre nivåer - grund, fortsättning och avancerad - indelat på fem grupper: nybörjarkurs & 2:a terminskurs för barn 7-12 år; nybörjarkurs för 13 år & uppåt; fortsättningskurs för barn 7-12 år; fortsättningskurs för 13 år & uppåt; och avancerad kurs.

instr course ht19 02

Träningen

Träningen omfattar en timmes instruktörsledd effektiv och intensiv träning med uppvärmning, stretching, teknikträning, teknikkombinationer, formträning med tillämpningar, stepfight- och freefightövningar, mits- och paddträning, fys- och andningsövningar.

Målsättningen med träningen är att du som utövare ska förbättra och utveckla dina förmågor som styrka, rörlighet, snabbhet, precision och uthållighet. Du bygger upp en stark grund för att bli en duktig och strategisk utövare, oavsett om du tävlar eller för självförsvar.

Shuai Jiao

Shuai Jiao, kinesisk brottning, omfattar olika grepp, kast och låstekniker. Den Shuai Jiao som vi tränar på Stockholms Wushu Akademi omfattar även låstekniker nere på mattan.

avc training ht2018 1

Freefight - tvekamp

Freefight omfattar tekniker från O Shin Chuen som slag, sparkar, svep, grepp, kast, svep och låstekniker. Målsättningen med träningen är att bli en skicklig och allsidig fighter. Grundläggande freefightträning är inkluderad i O Shin Chuen kursen, men erbjuds även som extrakurs eller helgkurs.

Hösttermin 2022 22 augusti - 15 december

  • öppet: måndag - torsdag: 16:20-21:00
  • tel-tid: måndag - söndag: 12:00-22:00

Hitta Oss

Jag vill bli kontaktad

Vänligen skriv ditt fullständiga namn. (enbart bokstäver + accentuerade bokstäver)

Ogiltig e-post adress.

0/800

Skriv ett meddelande. Det kan vara kort.

Top